Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

A kiss on your head

We nemen een plekje hoger in met het schilderij "A kiss on your head". Met deze giraffen bekijken we het allemaal vanuit een ander perspectief. Dit is ook wat de giraf je als spirituele gids je wilt bijbrengen. Punten waar je eerst op vast liep zijn opeens vanuit deze nieuwe hoek helemaal geen obstakels meer, maar ligt de oplossing gelijk voor de hand.  De giraf helpt je eraan te herinneren om jezelf te accepteren zoals je bent, wees trots op hoe je eruitziet. Vergelijk jezelf niet met anderen en doe niet je best om op iemand anders te lijken. Dat is zonde van je energie, je bent prachtig zoals je bent. En houdt van die zelf!  De giraf helpt jouw om je leven een nieuwe richting in te gaan. Mediteer dagelijks, het kost een kwartier om je ziel te verbinden met de geesten daarbuiten. De giraf zal je daarbij helpen en gidsen. Omdat hij weet hoe belangrijk dit is om je ziel en geest te ontspannen.  Hij helpt je ook begrijpen dat je in het leven zowel ups als downs hebt. Met de giraf aan je zij blijf je optimistisch en weet je dat na regen altijd weer zonnenschijn komt. Wanneer je twijfelt, helpt de giraf je weer terug te leiden naar het positieve. 

€250,00

Animal Spirit Guides

Met het schilderij "Animal Spirit Guides" neem ik je mee de jungle in waar onze spirit animals (geestdieren) leven, ook wel krachtdieren genoemd. Maar wat is een krachtdier nou precies. Spirit animals (krachrtdieren of geestdieren) zijn een andere vorm van spirituele gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je. Andere zijn er voor een kortere periode en blijven net zo lang tot dat je hun lessen hebt geleerd en je ze niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens verschillend. "Welcome in the jungle of the spirit guides. Here do we live side by side. Where hearts may find rest and peace. In comfort and with ease. We are meant to be wild. To run free under the starlight, she said and smiled." - Lisa de Hoogh 

€250,00

Autumn

Het schilderij "Autumn" siert de warme kleuren van de herfst. Het is een tijd van loslaten en reflecteren. We sluiten ons op in ons warme huizen en trekken ons terug. Dit is ook het moment om terug te trekken in je eigen binnenwereld. Ga na wat er nog aan restjes is wat nog geheeld moet worden, vergeven moet worden en losgelaten kan worden. 

€250,00

Between Trees

Met het schilderij "Between Trees" neem ik je mee uit voor een wandeling door de natuur. Waar ik mijn inspiratie vondt.  De kleuren, het leven en de energie die tussen de bomen vloeide. Zoals het geluid van muziek zich verspreit en weerkaatst. Werkend alsof ze één geheel zijn dat de aarde overleeft.  Dat is wat ik met dit schilderij wil overbrengen, de rust, de harmonie in kleuren, de samenloop, elk zijn andere frequentie maar dansen op dezelfde maat. 

€133,00

Black Cross

De kleuren rood vloeien rijkelijk op het schilderij "Black Cross" en worden onderbroken door een wit vlak en het zwarte kruis. Het kruis staat voor hoop en liefde zoals ook de kleur rood doet. Dit schilderij zou een uitbarsting van hoop en liefde kunnen zijn. 

€260,00

Black white rivers

We stappen de boot in met het schilderij "Black white rivers" volgen de stroming naar nieuw geluk en het begin van het nieuwe leven. Een leven waarin al de negativiteit is weggewassen en weg is gespoeld door de stroming van het water. 

€235,00

Colored Fog

Met het schilderij "Colored Fog" wil ik het volgende zeggen. Ook al vinden we soms onze weg niet of zijn we onze weg kwijtgeraakt ergens in het verloop van onze levensreis. Zien we niet meer waar we heen moeten door de dichte mist, blijf dan toch positief. Deze mist kan namelijk ook je leven kleuren en er zijn altijd mooie momenten en dingen om dankbaar voor te zijn. Je raakt wel weer terug op de juiste weg, misschien is deze pauze zelfs even nodig om op adem te komen. Dus verlies niet de hoop maar zie de mist als iets kleurrijks en hoopvols, je vindt wel weer de weg. 

€260,00

Crocodile

Op het schilderij "Crocodile" heb ik als inspiratie de krokodil gebruikt. Een dier dat zowel op land als in het waterleeft en daarmee ook de elementen aarde en water symbolisteert. Met een uiterlijk die vanaf haar bestaan onveranderd is gebleven.  Als spiritueel dier, staat ze voor kracht, efficientie, virtaliteit, wreedheid en geduld. Hun totemistische betekenis ligt meer in de diepere spirituele betekenis van het hemelse rijk. De krokodil geestdier geeft ons het signaal dat we kracht en agressie moeten tonen in onze dagelijkse activiteiten. Afgezien daarvan dient de krokodil ons eraan te herinneren dat we moed, geduld en eer moeten hebben in ons werk.  Ze staat voor de kennis van oude wijsheden, is die van bewustzijn en van het bovennatuurlijke.       

€185,00

Dots and crosses

Het schilderij "Dots and crosses" staat symbool voor geloof en hoop. De blauwe kruisjes op het schilderij zijn het symbool voor het geloof en de puntjes staan voor de hoop. Twee belangrijke componenten om vrijheid, liefde en geluk te vinden in het leven. 

€340,00

Entering Paradise

Met het schilderij "Entering Paradise" staan we aan de voet van het hemelse paradijs. Noem het de hemel, noem het Walhalla of noem het Asgaard, in elk van hen wordt er gesproken over een waterval, de splitsing van stromend water tussen hemel en aarde.  De vrouw op het schilderij heeft de poort van het Walhalla bereikt en doorgaat nu de laatste test. Is zij puur genoeg om het Walhalla te mogen betreden.  De leeuw, die staat voor schoonheid, kracht en onoverwinnelijkheid. De leeuw verschijnt in de zin en komt voor in het Nieuwe Testament in Openbaring 5:5: Toen zei een van de oudsten tegen mij: 'Ween niet. Kijk, de Leeuw van de stam Juda, de Wortel van David, heeft overwonnen, zodat hij de boekrol en zijn zeven zegels kan openen.' Dit wordt algemeen beschouwd als een verwijzing naar de wederkomst onder christenen.

€200,00

Every King needs his Queen

Het schilderij "Every King needs his Queen" bestaat uit twee losse delen. In het begin was dit een abstract schilderij met oranje, roodachtige kleuren. Ik werd alleen weer geroepen door de kracht van de leeuw en zijn leeuwin en besloot hen te schilderen met de eerder gebruikte kleuren.  Wat is dat toch met de koning der dieren en zijn koningin. Het is nu een hele reeks aan het worden, met de koning en zijn koningin in kunstvorm. 

€655,00

Fox Exposed

Met het schilderij "Fox Exposed" neem ik je mee in de mysterieuze wereld van de vos als spiritueel dier.  De vos als totemdier staat voor eenheid, onopvallendheid en aanpassingsvermogen, intelligentie, observatie en snelheid van denken en handelen. De vos wordt vaak geassocieerd met de figuur van de bedrieger, maar als geestdier kan hij ook veranderen in een leraar die je helpt om snel je weg te vinden om obstakels heen. Als je de wijsheid van de vos-totem volgt, wordt je misschien geroepen om snel denken en aanpassingsvermogen te gebruiken of te ontwikkelen. Reagerend, soms sluw, dit krachtdier is een geweldige gids in lastige situaties.

€185,00

Give me my Runes

Het schilderij "Give me my Runes" is er eentje met magische krachten. De runes zijn een sterke magneet voor het spirituele en haar connectie. Met dit schilderij ben je in staat om in contact te komen met je beschermengel. En dit is echt gebeurd, een vriend van een vriend van mij zag dit schilderij en kreeg spontaan de naam van zijn beschermengel door. Zo magisch is dit schilderij dus. Door het cominberen van verschillende van oude Runes en de Sigil (magische symbolen) heeft dit gezorgd dat dit schilderij magische krachten heeft gekregen. 

€250,00

Guided by elephant

Op het schilderij "Guided by Elephant" baadt een vrouw in het water, welke symbool staat voor liefde, compassie, healing, ontvangen en mysteries van de ziel. De olifant als geestedier waakt over haar en brengt haar een speciale boodschap van de goddelijke geesten. Zegeningen en overvloed komen haar kant op.  Zijn aanwezigheid brengt succes in het leven en herrinert je eraan dat je het lot in eigen handen hebt. Je bent vrij om de dingen te doen die je hartje wenst en welke je hart begeert. Dit zal resulteren in een succesvol resultaat omdat jouw er niets van weerhoudt om je doelen te bereiken.  De olifant staat symbool voor eer, kracht, vasthoudenheid en stabiliteit. Verder symboliseert de olifant loyaliteit, zorgzaamheid en spiritualteit. De olifant is de hoeder van hogere herinneringen, hij helpt je oude herinneringen die lang vergeten weer te herinnernen. In je dromen leidt hij je naar je herinneringen van je vorige levens en zal je voorzien van wijsheden en kennis van het spirituele. De boodschap die de olifiant brengt is die van moed. Het is tijd om naar buiten te treden en je mening bekend te maken aan de wereld. Druk jezelf uit zonder grond en spreek je ideeën zo hard mogelijk uit. Wees zelfverzekerd in alles wat je doet. Laat los wat je vanbinnen altijd heeft tegengehouden om te zijn wie je bent en blijf sterk. Zo zul je uiteindelijk overwinnen.  De olifant is ook een geluksbrenger, hij brengt je overvloed en aantrekkingskracht van het goede in je leven. 

€250,00

Hello Goodbye

Het schilderij "Hello Goodbye" verteld een liefdesverhaal tussen een man en een vrouw. Er was zoveel liefde tussen de man en de vrouw maar beide durfde dit niet naar elkaar te uiten. Jaren verstreken voordat de man en de vrouw eindelijk open naar elkaar durfde te zijn over de liefde voor elkander.  Het was alleen te laat, op moment van verzoening kreeg de vrouw haar vleugels en de hemel ging open. Vier engelen kwamen naar benenden, de tijd was gekomen dat de vrouw het licht ging dienen als aartsengel. De vrouw nam afscheid, beloofde de man om altijd over hem te waken en dichtbij hem te zijn. Ze spreiden haar vleugels, begeleid door de vier engelen vloog zij naar het licht.  Het afscheid was maar voor korte duur, de liefde tussen de man en de vrouw was te sterk. De vrouw daalde als aartsengel weer naar beneden in de armen van de man. De vier engelen zagen hoe sterk hun liefde voor elkaar was en besloten de vrouw vrij te laten van haar plichten om zo weer als mens op aarde terug te keren. 

€165,00

Hummingbird

Het schilderij "Hummingbird" bestaat uit twee losse delen met op beide een kolibrie geschilderd in blauw azure kleuren.  De kolibrie brengt jouw een speciaal bericht, dit betekend dat je op het punt staat een boodschap van de geestenwereld te ontvangen. De kolibrie staat namelijk symbool voor de geestenwereld. De eigenschappen van de kolibrie zijn onder andere het vliegen in een klein gebied maar hebben ook het vermogen om te genezen. Dit betekend dat wanneer het verleden je lijkt in te halen, je altijd weer op kan staan en het verleden kunt loslaten. Met de kolibrie aan je zij ga je terug in de tijd om na te gaan wat de last is die het veroorzaakte.  Zo kan je een prachtige toekomst voor jezelf creëren en zal je geest vrij zijn. Hun geest is vrij. De mensen die de kolibrie als hun spirit animal hebben, zijn de mensen die altijd het beste zien in anderen. Ze geloven dat iedereen een goede en warme kant heeft. Houden van de natuur en voelen zich hiermee ook hecht verbonden.   "The hummingbird is the spirit of pure joy! She is the messenger of beauty and wonder, and she reminds us to taste the sweet nectar of life."

€175,00

Kubs of Gold

Met het schilderij "Kubs of Gold" klimmen we de trap op naar een nieuw begin waarin in vrijheid en liefde een nieuw perspectief krijgen.  Goud helpt ons om duidelijkheid te scheppen wanneer ons leven even niet meer overzichtelijk lijkt te zijn, alsof we de controle lijken te verliezen. Goud geeft ons dan levenskracht om de groei door te maken die nodig is. 

€240,00

Leopard

De luipaard als spiritueel dier, dan staat ze voor kracht, behendigheid, ongrijpbaarheid, waarneming, zelfredzaamheid, authenticiteit en zeldzame schoonheid. Deze intrigerende katten zijn belangrijke figuren in de mythologie en spirituele overtuigingen van vele culturen. Het luipaard inspireert ons om te geloven dat we veel meer aankunnen dan we aanvankelijk denken. Ze herinnert je eraan om je eigen unieke eigenschappen te eren, deze te zien en voor het goede te gebruiken Weet wie je bent en waar je voor staat. Al weet je nog niet helemaal wie je bent, met de luipaard aan je zij zal dit geheim zich aan je ontrafelen en keer je terug naar (h)erkenning van jezelf. 

€295,00

Lion Family

Met het schilderij "Lion Family" gaan we op reis naar de Afrikaanse Savanne waar de leeuw en zijn familie leeft. Als krachtdier en spiritueel dier is er veel over de leeuw te vertellen en terug te vinden in oud geschiedenis maar ook hedendaags wordt de leeuw als symbool voor kracht gebruikt.  Hij wordt zowel met de zon als met de maan in verband begracht, staat voor het licht als voor het donker en staat voor goed en kwaad. Zijn kracht wordt gezien als afpspiegeling van de warmte van de zon in het heetste van de strijd. Met dit dier als krachtdier of als jouw totemdier kan je dapper en overschrokken het leven tegemoet zien. Hij is de beschermer van fammilie maar ook voor jouw als individu.  De boodschap die de leeuw aan jouw zou willen meegeven is ontspan je lichaam en geest. Het is tijd om te ontstressen. Laat alle zorgen en angsten los want met zijn kracht en bescherming hoef jij je geen zorgen te maken. Wanneer ontspanning plaats vindt zal de leeuw je vele wijsheden kunnen vertellen.  In oude samenlevingen maar ook in religies is de leeuw een veel voorkomend dier, In het oude China was de leeuw symbool voor dapperheid.
In het Hindoeïsme is de leeuw de vierde incarnatie van de god Vishnoe. En er is nog veel meer over de leeuw terug te vinden in onze geschiedenis. 

€275,00

Lion Ingwar, Ing with Lioness Nauthiz, Need

Het schilderij "Lion Ingwar, Ing with Lioness Nauthiz, Need" bestaat uit twee losse delen, Waarvan op een deel de leeuw brullend geschilderd is en op de ander de leeuwin. Beide schilderijnen zijn voorzien van een Viking Rune met speciale krachten en betekenis.  Leeuw Ingwar, Ing: mannelijke vruchtbaarheid, zwangerschap en innerlijke groei Leeuwin Nauthiz, Need: zelfredzaamheid, uithoudingsvermogen en het vermogen om te overleven  

€250,00

Love with a touch of colors

Het schilderij "Love with a touch of colors" geeft de liefde weer tussen twee dieren. Niet alle liefde is zwart en wit, maar liefde heeft kleur nodig om te bloeien tot iets magische.  De liefde tussen die van een leeuw en leeuwin, hun expressie, de knuffels, de affectie die ze hebben voor elkaar is er een die mijn inspireert over hoe ik de liefde wil. En wat ik van de liefde verwacht. Ze werken nauw samen als een hecht team, ieder zijn eigen rolverdeling. Zo biedt de leeuw bescherming, warmte en een veilige leefomgeving. De leeuwin zorgt voor het kroest, geeft warmte en zorgt dat er eten op tafel staat. 

€150,00

Mr. and Mrs. Grey

Op het schilderij "Mr. and Mrs. Grey" zijn de leeuw en leeuwin in het zwart wit geschilderd tegen een groen zilvere achtergrond. Het is bijna alsof de koppen van de leeuwen uit de krant zijn geknipt en op het schilderij zijn geplakt. Er zit onbedoeld diepte in maar het geeft een leuk effect.  Ik heb iets met leeuwen laatste tijd, het alsof ik niet kan stoppen met hen afbeelden. Dit zowel als met schilderen, boetseren en tekenen. Ik krijg de leeuw en zijn leeuwin maar niet uit mijn hoofd. Vind ik dit ook een van de mooiste dieren. Di tis sinds ik klein was nadat ik de Leeuwenkoning had gezien al aan de gang. Ze inspireren me, hun kracht, wijsheid, gratie, schoonheid, het samenwerken, de eenheid, ja prachtig gewoon. 

€255,00

Musicbox

Het schilderij "Musicbox" is een ode aan mijn liefde voor muziek. Wanneer ik aan het schilderen ben staat de volumeknop hoog en dansen de noten uit mijn musicbox. Mijn kwasten, al zingend, brengen het verf aan op het canvas op het rimte van de muziek. 

€240,00

My Lady Lioness

Op het schilderij "My Lady Lioness" heb ik een leeuwin geschilderd in historische kledingdracht. Geheel voorzien van een chique parelketting, die de outfit compleet maakt.  De leeuwin is vaak verwant aan de Grote Moeder en bescherming. Ze is het ultieme symbool van vrouwelijke kracht. Bovendien ondersteunen de leeuwinnen elkaar tijdens de jacht, waardoor ze prooien kunnen neerschieten die sneller of sterker zijn dan zij. Ze zijn dus ook symbolen van de goddelijke zusterschap - vrouwen die vrouwen ondersteunen.

€185,00

Overcoming the darkness

Het schilderij "Overcoming the darkness" staat voor steun en kracht. Er zit een meisje op de grond en achter haar een groot figuur die haar de steun en comfort biedt de ze nodig heeft om de duisternis in haar te overwinnen. 

€245,00

Peeping behind the veil

Met het schilderij "Peeping behind the veil", de naam zegt het eigenlijk al neemt de dame op het schilderij een kijkje achter de sluier van een andere wereld. Een wereld vol kleuren en andere lichtwezens. 

€250,00

Poseidon's Trident

Het schilderij "Poseidon's Trident" bevat het symbool voor de zeegod Poseidon (bij de romeinen Neptunes). De drietand staat symbool voor wijsheid, kracht, beweging en verandering. Wie de kracht van de drietand bezit, heerst over de oceaan en bevat alle krachten die de oceaan met zich mee brengt. 
In de Indische religieuze symboliek verwijst de drietand naar de god Sjiva, dat wil zeggen naar diens drie aspecten, schepping, zijn en vernietiging of naar zijn verleden, heden en toekomst.

Ook staat de drietand symbool  voor de drie energiebanen die betrokken zijn bij een kundalini-ontwaken. 

€450,00

Proverbs 30:30 - The Lion in You never retreats

Met het schilderij "Proverbs 30:30 - The Lion in You never retreats" daag ik je uit om zo luid te zijn als het gebrul van een leeuw! Met luid bedoel ik, ik daag je uit om te zijn wie je werkelijk bent. Met de leeuw aan je zijde kun je alles overwinnen. Roep de leeuw aan, hij zal je de kracht, majesteit, de schoonheid, wijsheid, kracht en het durven geven om alleen te staan, volledig voorbereid om trots te zijn op je hele wezen. Met hem in je gezelschap ben je in staat om het allemaal op eigen kracht en jouw eigen power te laten werken. Je kunt je angsten overwinnen, want hij is onbevreesd. Met zijn scherpe tanden en zijn machtige brul zal hij al je demonen verjagen. Hij zal je beschermen alsof je deel uitmaakt van zijn familie en we weten allemaal hoe gevaarlijk een leeuw kan zijn als je in de buurt komt van degenen van wie hij houdt. Dus schud alles van je af, die zorgen, angsten en je twijfels, want de leeuw heeft zijn aankondiging gedaan als je beschermer voor het leven.

€222,00

Purple cave

Met het schilderij "Purple Cave" duiken we de druipsteengrotten in met kleuren die sprankelen in blauw, paars en oranje. Het is de omgekeerde wereld waar in plaats van alles omhoog groeit hier naar benenden groeit.   

€160,00

Purple Mess

Het schilderij "Purple Mess" is een krachtige schilderij als het om kleuren gaat. Het is een schilderij die de vrouwelijkheid in je naar boven haalt, laat weten dat je de giften die je hebt gekregen mag uitstralen in al haar kracht.  Dit schilderij brengt je liefde, zuiverheid, helderheid en een schoon geweten door de kracht van de maan en het water.  Door te mediteren met deze kleuren kom je in een versnelling in contact met de hogere levensvormen en brengt je op een reis naar de dieptes van je innerlijke zelf. Ze helpen je jouw gave en verborgen vermogens om te communiceren met de andere werelden te herontdekken en te erkennen.  Negatieve blokkades en negatieve energie wordt verwijderd, zilver wordt ook vaak gebruikt om iemand zijn aura te reiningen. Paars of violet helpt je om de zin van het leven weer te vinden, om spirituele vervulling te zoeken en breid ons bewustzijn uit.  Zowel zilver als paars zijn kleuren die in de oudheid exclusief waren, alleen bevoorrechte adel, keizers, keizerinnen droegen de kleuren als deze. Een leuk feitje, de kleur paars werd vroeger gewonnen uit zeeslakken en daarom extreem duur.   

€455,00

Red and orange clouds

Met het schilderij "Red and orange clouds" komen we los van de grond en duiken de wolken in. De zon breekt nog net door en kleurt de hemel oranje en rood. 

€250,00

Smoking woman

Op pinterest kwam ik een gave zwart/wit foto tegen van een rokende vrouw en besloot deze te gebruiken als inspiratie voor mijn nieuwe schilderij genaamd "Smoking Woman". Het resultaat mag er zeker zijn, al zeg ik het zelf. 

€250,00

Smoking Woman 2

Net als met het schilderij "Smoking Woman", is het schilderij "Smoking Woman 2" ook gebaseerd op een zwart wit foto die ik tegen kwam op Pinterest van een rokende vrouw. Ook zij werd mijn inspiratie voor dit nieuwe schilderij. 

€250,00

Square Breaking

Het schilderij "Square Breaking" dient als inpsiratie om los te breken van het gewone. 

€200,00

The Golden Stripe Tiger

Ik kan het vaak toch niet laten om een beestje te schilderen omdat ik ze zo leuk vind. Zo onstond het schilderij "the Golden Stripe Tiger", een tijger verguld in goude lijnen die daarin lijkt uit te breken. 

€140,00

The World upside down

Er is iets grappigs aan het schilderij "the World upside down", het maakt namelijk niet uit hoe je het schilderij houdt maar de wereld lijkt altijd op zijn kop te staan. Verder maakte ik gebruik van rustige aarde tinten, die dit landschap vormen. 

€255,00

Touched by Gold

Het schilderij "Touched by Gold" staat voor onze donkere en lichte kant, die in de chinese cultuur bekend staat als de Ying en Yang. Of zoals de indianen het verhaal vertelden over de witte wolf en de zwarte wolf, welke van de twee geef je te eten. Ik denk persoonlijk dat er ook een gulden midden weg is waarin beide kanten geaccepteerd worden. Omdat beide kanten toch onderdeel van jouw zijn. Daar staat de gouden lijn symbool voor die de scheiding is van de donkere en de lichte kant. 

€220,00

Two Zebra's

Het schilderij "Two Zebra's" bestaat uit twee losse delen. Met mijn nieuwste schilderijen blijven we nog even op de Afrikaanse savanne en is het nu de zebra waar ik een verbinding mee voelden.  De zebra als krachtdier is een van de meest invloedrijke van alle krachtdieren (totemdieren). In onze geschiedenis, de culturen en in verschillende mythische verhalen staat de zebra symbool voor visie, uniciteit en schittering.  De zebra herinnert je eraan om je pas te blijven volgen. Wees onafhankelijke in je levensbeslissingen, vrij en zonder invloed van derden. De zebra wil dat je dingen accepteert die jouw uniek maken en dat je accepteert dat je niet zo bent als de rest. Ze herinnert je eraan dat je anders zal verdwalen in jezelf als je probeert te zijn zoals de rest, dit past gewoon niet bij je. Kies jouw eigen unieke levenspad en werk je er doorheen. Als spirituele gids komt de Zebra in ons leven om ons te helpen een betekenis te geven aan verschillende levenservaringen, levenservaringen die jouw er destijds van heeft weerhouden anders te zijn dan de rest. En dus uiteindelijk uitliepen op een mislukkeling.  Wees dus uniek temidden van iedereen, wees de jij die zo bijzonder is, dat is wat de zebra je wilt vertellen. Een zebra is nooit door een mens weten te temmen, wees dus die vrijgevochten spirit die de zebra van zichzelf is. 

€260,00

Waves

Het schilderij "Waves" staat symbool voor beweging en verandering, zoals de golven slaan op de oppervlakte. Een nieuw land creërend waar het nieuwe kan groeien en zich kan ontwikkelen.  De beroemde uitspraak van de vroeg-Griekse filosoof Herakleitos, Panta Rhei, alles stroomt, alles is in voortdurende beweging, is ook een verwijzing naar het water en haar beweging. Ook staan de golven symbool voor het feit dat niets blijvend is en het verleden slechts een illusie is omdat het niet nieuwe alweer klaar staat om door te breken in iemand zijn leven. Communicatie is ook iets waar de golf symbool voor staat, communicatie die van binnen naar buiten gaat. Over het uitzenden en ontvangen van communicatie. Deins mee op de beweging van de golven, voel de kracht en accepteer de verandering. 

€450,00

Werewolf Woman, 11

Op het schilderij "Werewolf Woman, 11" is een vrouwelijke weerwolf afgebeeld die op de trap zit, met een glas rode wijn. Deze vrouwelijk weerwolf draagt het nummer 11 bijzich.  11: Nummer 11 is een boodschap van het Universum die betrekking heeft op je zielsmissie of je hogere levensdoel. Wanneer het nummer 11 aan je verschijnt. Is dit een aanmoediging en geeft het je inspiriatie voor het ontwikkelen van je vaardigheden. Op een manier die jouwzelf en voor de mensheid helpend zal zijn. Nummer 11 staat symbool voor het begin van spirituele verlichtiging en ontwaken.  Ook is nummer 11 een boodschap van je engelelen om je te helpen herinneren dat we naar de fysieke wereld zijn gekomen vanuit de geestewereld.  

€225,00

Werewolf Woman, 110

Op het schilderij "Werewolf Woman" is een vrouwelijke weerwolf te zien, die leunend op haar armen zit. Deze weerwolf draagt het nummer 110 bijzich.  110: Nummer 110 is het nummer die je geluk brengt in het leven. Wanneer het nummer 110 in je leven verschijnt is het tijd om een spirituele groei door te maken. Het is het nummer van spirituele verlichtiging en het pad van Goddelijkheid. Het helpt jouw eraan te herinneren dat er meer is tussen Hemel en Aarde en dat het Universum/God/de Opper Energie bij je is. Op dit punt in je leven zou je klaar moeten zijn om de goddelijke tussenkomst van de geestenwereld te ontvangen. Je bezit het te latent om goed te doen in deze wereld, maak gebruik van je talenten. Het verborgen doel wat voor jouw bestemd is zal door God en de engelen aan je onthuld worden.   

€165,00

Werewolf Woman, 13

Op het schilderij "Werewolf Woman, 13" zit een vrouwelijke weerwolf op een stapel blokken. Deze vrouwelijk weerwolf draagt het nummer 13 bijzich.  13: Er wordt gezegd dat het nummer 13 het getal van het ongeluk is, maar integendeel zelfs. Nummer 13 staat voor voorspoed en geluk in de numerologie. Het is een teken dat je verbonden bent met de spirituele meesters en hun vermogen om zo je wensen te kunnen manifesteren. Houdt je gedachte op het positieve gericht en samen met de spirituele meesters, je verbintenis met het Universum maakt dat je sterker. Sterk genoeg om ook jouw spirituele pad te gaan bewandelen. Vertrouw erop dat de spirituele meesters bij je zijn die achter de schermen met je werken om je gedachten liefdfevol en positief te houden. Je staat er nooit alleen voor! 

€215,00

Werewolf woman, 3666

Op het schilderij "Werewolf Woman, 3666" staat een vrouwelijk weerwolf te leunen tegen een houten balk. Deze vrouwelijke weerwolf draagt het nummer 3666 bijzich.  3666: Het verschijnen van nummer 3666 betekent dat alles goed komt, je hoeft je niet zoveel zorgen te maken. Je moet meer in jezelf gaan geloven en je moet weten dat je veel geweldige talenten onder de oppervlakte verborgen hebt, maar dat je gewoon te bang bent om ze los te laten. Dus laat die talenten, die innerlijke kracht los en ga achter jouw hartenwens aan. Je hebt deze talenten niet voor niks gekregen. Daarmee zeggende je hebt alles in je om jouw hartenwens te behalen, waar talent en wens samen zullen komen als een geheel. 

€215,00

Werewolf Woman, 55

Op het schilderij "Werewolf Woman, 55" staat een vrouwelijke weerwolf afgebeeld zittend in een grote stoffe stoel. Deze vrouwelijke weerwolf draagt het nummer 55 bijzich.  55:  De boodschap van het nummer 55 ligt voornamelijk in het vertrouwen in het feit dat je zal worden voorzien in je materiele behoeftes. Je kunt in de nabije toekomst aanvullingen verwachten op wat je reeds bezit. Dit kan in de vorm zijn van materiele zaken, een nieuwe relatie of gezindsuitbreiding.  Nummer 55 vertelt ook dat terwijl je deze belangrijke en hoognodige levensveranderingen doormaakt, je nieuwe zegeningen en kansen zult ontvangen. Al je behoefte worden in deze overgangstijd vervult. Wel wordt er gevraagd om dankbaarheid te voelen om deze manifestaties in vervulling te laten gaan, verricht door het Universum. 

€225,00

Werewolf Woman, 66

Op het schilderij "Werewolf Woman, 66" zit een vrouwelijk weerwolf op het bed een sigaret te roken. Met op haar nachtkastje een foto van haar geliefde mannelijke weerwolf. Deze vrouwelijke weerwolf draagt het nummer 66 bijzich.  66: Het nummer 66 gaat over liefde. Probeer de wereld te zien door er met een liefdevolle bril op naar te kijken. Wanneer je dit doet zal er meer liefde in je leven verschijnen. Het getal 66 is een krachtig teken van onvoorwaardelijke liefde, geloof en het vertrouwen in het Goddelijke.  Ook wel het Universum genoemd. Het is een boodschap vanuit de Kosmos dat je vertrouwen kan hebben in wat komen gaat, mits je een positieve en dankbare houding aanhoudt. Natuurlijk mag je je dagen rot voelen, maar zolang je blijft geloven in het goede of dat het goedkomt zit het met jouw vibaratie naar het Universum goed.  Nummer 66 staat ook symbool voor het helpen van anderen op hun persoonlijke levenspad door je grote inlevingsvermogen. Zorg daarbij goed voor jezelf terwijl je aan andere geeft, zoudat jouw persoonlijke energie-voorraad niet opraakt. 

€265,00

Werewolf Woman, 87

Het schilderij "Werewolf Woman, 87" is een schilderij met geposeerd een vrouwelijke weerwolf. Deze vrouwelijke weerwolf knielt op haar knieen en draagt het nummer 87 bij zich.  87: Het getal 87 is een belangerijk getal in de numerologie. De energie van verandering, vooruitgang en een nieuw begin klopt aan de deur. Wanneer jij je onzeker voelt over deze verandering, of zelfs gevoelens van hopeloosheid ervaart. Alles gebeurd met een reden en gebeurt volgens de perfecte Divine Timing. Toeval bestaat niet, zeggen de engelen jouw als reminder. Wij, in opdracht van het Universum schenken jouw alleen datgeen wat je echt nodig hebt. Ook al lijkt deze verandering soms onmogelijk. 

€145,00

What a mess

Het schikderij "What a Mess" is een explosie met de kleuren goud, zwart, wit, brown en met roodtinten. Op het moment van schilderen voelde ik me vrij en onbezonnen, wat ook wel in het resultaat is te zien. 

€240,00

William Lionspeare

Op het schilderij "William Lionspeare" heb ik een leeuw geschilderd in historische kledingdracht. Omdat deze kledingdracht stamt uit de tijd dat William Shakespeare leefde, breroemd toneelschrijver, dichter en acteur was.  Shakespeare wordt gezien als de grootste schrijver die Engeland ooit heeft voortgebracht, niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn werken, maar ook vanwege zijn enorme invloed op de Engelse taal, waarin nog steeds honderden woorden, uitdrukkingen en citaten aan hem zijn toe te schrijven.  De leeuw als geestdier wordt over het algemeen geassocieerd met een representatie van persoonlijke kracht. Als de leeuw je machtig lijkt, kan zijn aanwezigheid als een spirituele gids worden geïnterpreteerd als een positieve weergave van je zelfvertrouwen of persoonlijke kracht. Als zodanig wijzen leeuwen op eigenschappen als kracht, moed en assertiviteit. Leeuwen zijn ook dieren die andere dieren in de natuur domineren. Onthoud als voorbeeld de uitdrukking "de leeuw, koning van de jungle". Wanneer een leeuw verschijnt als je krachtdier, kan dit een weerspiegeling zijn van je vermogen om anderen te leiden of de neiging om te domineren in relaties of op het werk. Samen een krachtige combinatie van leiderschap, dominatie in hun vakgebied, moed, kracht en assertiviteit. 

€185,00

A Geisha's World

Met het schilderij "A Geisha's World" neem ik je mee terug naar Japan in de 18e en 19e eeuw, waar Geisha's (Japans: 芸者; /ˈgeːʃa/), geiko (芸子) of geigi (芸妓) een grote rol speelden. Een geisha (spreek uit als ‘geesja’) is een hoogopgeleide en gerespecteerde Japanse gastvrouw die zorgt voor vermaak op feestjes in Japanse theehuizen. Haar taak is de gasten te entertainen met een gesprek, of met klassieke Japanse muziek zorgde voor zang en dans. Dit in typische, streng gestileerde kledij.   Letterlijk betekent geisha "kunstpersoon".

€98,00

Alligator Hill

"Alligator Hill" bestaat uit twee losse schilderijen. Ik heb gebruik gemaakt van groene kleuren en deze aangebracht met een paletmes. Waar staat de alligator voor. De alligator staat voor kracht, zijn overlevingsdrang en zijn eindeloze geduld. Ook staat de alligator voor de oerenergieen van geboorte, moederschap en de inwijding binnen een nieuwe groep. Dus eigenlijk voor opgenomen worden binnen een gemeenschap of het ontmoeten van nieuwe mensen. 

€123,00

Archangel Jophiel

Archangel Jophiel, her name means "the beauty of God". As she flow with glance through the universe with her archangel squad. She posses the Yellow Ray and her element is fire. She works with the "Halls of Wisdom" if wisdom is what you desire. She is the beauty and the creative spark. Helps you connect with your higher self when you have been disembark. With joy, positivity, wisdom and intuition she helps you grow. Put you back on your life purpose, so it's you who flows. She can heal you from negativity, illness and long last terms. Ask for her help she absolutely will confirms. - Lisa de Hoogh

€15,00

Azrael's Party

Het is feest op het schilderij "Azrael's Party", Azrael ook wel bekend als de Engel des Doods geeft een feest ter verwelkoming van een nieuwe ziel. De ziel zelf voelt zich nog wat bang en weet nog niet helemaal wat hem overkomt. Hij houdt zich stevig vast aan de houten pilaar terwijl hij wordt gebracht door een paard. De ziel zal snel beseffen dat dit de weg naar de hemel is. 

€250,00

Baby deer

Op het schilderij "Baby Deer" is een baby hertje geschilderd ook wel een kalfje genoemd met een expressief abstract tintje. 

€85,00

Baby foxes

Op het schilderij "Baby foxes" zijn twee kleine vosjes geschilderd vanaf het zijaanzicht. 

€85,00

Be a Butterfly

Op het schilderij "Be a Butterfly" heb ik een vlinder geschilderd die zich te goed doet aan de nectar van de bloemen. Vlinders staan spiritueel symbool voor macht, transformatie en verandering. Dat is niet alleen waar de vlinder symbool voor staat, er zijn nog vele andere kwaliteiten die in het leven toegepast kunnen worden. Zoals creativiteit, vrijheid, liefde en harmonie. Vlinder zijn een spirituele voorstelling van macht Ze zijn niet alleen synoniem voor verandering en transformatie, maar ook voor vele andere kwaliteiten in het leven. Ze staan voor creativiteit, vrijheid, liefde en harmonie. Voeg deze krachten toe in je dagelijks leven om je gloednieuwe transformatie naar de nieuwe jij te beginnen.   Naast de vlinder zijn er ook nog wat andere dieren verstopt in de vleugel van de vlinder, welke dit zijn mag u zelf ontdekken.  Dit schilderij heeft verder nog een ander leuk verhaal, voordat ik aan het schilderij begon wist ik niet wat ik wilde maken of waar het naar toe zou leiden. Ik ben vier keer overnieuw begonnen omdat er elke keer een vlinder tevoorschijn kwam en ik wilde dacht ik geen vlinder schilderen. Bij de laatste keer gaf ik het op, het canvas wou perse een vlinder opzich geschilderd hebben dus ik heb het canvas uiteindelijk laten kiezen. 

€310,00

Bird Cage

Het schilderij "Bird Cage" is gemaakt met harde warme roze tinten in de abstract expressieve stijl. Tijdens het nabewerken verscheen er een klein vogeltje in het midden van het schilderij. Ik heb dit vogeltje extra geaccentuurd en het schilderij afgemaakt met vier verticale stroken die de zitstokken in een vogelkooi moeten voorstellen.  Wat er nog meer valt te zien in dit schilderij zijn bloemen, maar wie weet ziet u hele andere dingen naar voren komen. 

€150,00

Buckskin Horse

Op het schilderij "Buckskin horse" is een paard te zien in de kleur valk. Het is een beetje afgeleid van de Disney film 'Spirit'. Dit is de kleur van een paard die ik in de toekomst zelf zou willen hebben. Het schilderij is mijn eigen schilderij gemaakt met olie verf. 

€85,00

Deer male

Op het schilderij "Deer male" is een mannelijke hert geschilderd met een expressief abstract tintje. 

€85,00

Directions

Even nature gets it, we can go left or rihgt. Coming from different directions, but we all follow the light. Maybe we have different believes, having another point of view. But in the end we are all the same and that's what matters too. - Lisa de Hoogh

€15,00

Dreaming

Met het schilderij "Dreaming" neem ik je mee mijn dromenwereld in. Maar eerst wil ik vertellen over de vrouw die opeens op het schilderij verscheen. Ze staat rechts in het hoekje en heeft wat weg van Maria. Bij het zien van deze verschijning en waarom het gebeurde weet ik niet. Rolde er wat tranen over mij wangen van dankbaarheid. 

In mijn dromenwereld wordt er soms nog steeds hard gestreden tegen mijn innerlijke demonen en vecht ik met monsters. Of vechten de monsters met mij mee tegen het kwaad. Ik kom op plekken die ik nog nooit eerder gezien heb en vaak keer ik ook terug naar de plekken. Het is wanneer ik diep en lang droom altijd hetzelfde dorpje waar ik terechtkom. Een magische dorpje met lang uiteengestrekte duinen. 
 

€185,00

Erotic

Over het schilderij "Erotic" hoef ik denk niet veel te zeggen. Het schilderij spreekt al genoeg vanuit zichzelf. Wel wil ik er nog aan toevoegen dat wanneer ik er naar kijk ik vrouwlijk kracht zie, passie en sensualiteit. 

€250,00

Feeling all green

Op dit schilder "Feeling all green" is te zien hoe de vrouw omgeven wordt door diverse kleuren groen van haar aura.  Groene Aura
Mensen met een groen aura zijn liefhebbend, gevend en genereus. Ze zijn diep verbonden met de mensen om hen heen en zijn vooral heel vriendelijk. Wel kunnen zij struggelen met gevoelens als afgunst, minderwaardigheid en jaloezie.

€85,00

Feeling down

Op het schilderij "Feeling Down" voelt een vrouw zich verloren en eenzaam. Ondanks dat ze omgeven wordt met de kleur rood, de kleur van de liefde die nog steeds om haar heen huist. 

€85,00

Fire Fox

Op het schilderij "Fire Fox" heb ik een moeder vos met haar cub geschilderd. Het doet me een beetj denken aan de muurschilderingen uit Egypte. Het heeft er iets weg van. Moeder en cub worden omgeven door een vlamme zee, vuur staat symbool voor geestdricht en hartstocht. Daar de vos ook symbool staat voor creatitiviteit en passie, welke zo mooi samenvallen.  Bij het schilderij van "Fire Fox" waren het de kleuren rood en geel die maar naar voren bleven komen.  En moest en zou ik een vos met haar jong schilderen. Je zou het bijna schreeuwen kunnen noemen. Het beeld was zo compleet in mijn hoofd. En het resultaat mag er zeker wezen. 

€185,00

Flashing Lights

When angels are nearby, beat with their powerful wings as they fly. Lights starting to dancing, it's almost as if they can sing. Songs of joy and love, shining so hard to get notice from above. - Lisa de Hoogh

€15,00

Forest Fairy's

Deep down we go into the woods, finding our inner peace and connection with mother earth. But above all finding connection within ourselves. Let us wander between trees and listen toot he magical whispers of leaves. Be guided by the forest fairy's into our spiritual rebirht. - Lisa de Hoogh

€25,00

Fox

Op het schilderij "Fox" heb ik een vos geschilderd met een expressief abstract tintje. 

€55,00

Foxes in Love

Op het schilderij "Fox in Love" zijn twee vosjes te zien die met elkaar knuffelen en verliefd zijn op elkaar. 

€85,00

Foxes on the waterfront

Op het schilderij "Foxes on the waterfront" zijn twee vossen geschilderd. Een van de vosjes kijkt naar zijn weerspiegeling in het water. Het andere vosje kijkt naar wat de ander aan het doen is. 

€85,00

Foxy with butterfly

Op het schilderij "Foxy with butterfly" is een vos te zien met een vlinder op haar neus. Ik had zomaar opeens vandaag weer iets met vossen. Misschien omdat de vos symbool staat voor leren naar andere mensen te kijken. Niet naar wat zeggen maar hoe ze doen. Een signaal voor mij dat ik meer naar me intuitie moet luisteren.  De prachtige vlinder staat als symbool voor transformatie. Het is voor mij ook tijd voor transformatie. Ik moet los komen van de mijn ego, meer naar mijn hart en intuitie luisteren. Het is tijd om de vos en vlinder samen te voegen als een. 

€95,00

Golden Blue

Op dit schilder "Golden blue" is een vrouw te zien in een zittende positie die wat verloren om zich heen kijkt. Ze draagt haar haar vlak voor haar gezicht. Dit doet ze omdat ze bang is voor de buitenwereld en zich zo een beetje kan verschuilen. 

€115,00

Golden City

Het schilderij "Golden City" bestaat uit twee losse delen, ik zal alvast even zeggen beide zijn eventueel ook los verkrijgbaar. Het voelt voor mij als ik naar dit schilderij kijk alsof ik wordt meegenomen naar een land hier ver vandaan. Waar de straten goud vloeien, met hoge gouden torens en in het midden van "Golden City" een magische kasteel helemaal van goud. Hier leeft men met elkaar en naast elkaar in vrede en in harmonie.  

€185,00

Golden simplicity

Op het schilderij "Golden simplicity" is een goud silhouet van een vrouw te zien, hier draaide het om simplicity. De eenvoud van een witte achtergrond met als voorgrond het gouden lichaam van de vrouw. 

€85,00

Holding tight

Op het schilder "Holding tight" wordt een vrouw stevig omhelst door haar man. 

€85,00

In mermaid colours

De vrouwe schermt zich af met haar energie van de fluisteringen van het de blauwe schim. 

€85,00

Inner World

Met het schilderij "Inner World" wil ik de innerlijke wereld belichamen. Dat kan die van een volwassene zijn of die van een kind. In dit geval is het een innerlijke wereld waar fantasie tot leven komt, met vreemde wezens, piraten, dromerige paarden, de diepten van de oceaan en nog veel meer. Het is een veilige plek waar fantasieën tot leven kunnen komen en waar alles met en door liefde leeft.

€195,00

Jaguar

Op het schilderij "Jaguar" lijjkt het alsof de jaguar uit het schilderij komt lopen. 

€85,00

Lionesses

Op het schilderij "Lionesses" zijn twee leeuwinen geschilderd vanaf het zijaanzicht met een expressief abstract tintje. 

€85,00

Lost and Found

Op het schilderij "Lost and Found" bevinden we ons in het nergens waar verdwaalde zielen ronddwalen. Engelen zijn hard opzoek naar deze verloren zieltjes om ze naar de poort van de Hemel te leiden. Een poort die word beschermd door Trouw en Waar, zodat alleen zielen met zuiverheid naar huis terug keren. Eerst dient de ziel vergeving en zelfliefde te vinden pas dan zal hij door de poort naar de Hemel worden toegelaten. 

€250,00

Maya Calendar

Met het schilderij "Maya Calendar" neem ik je mee terug in de oudheid van de Maya cultuur, in de tijd dat zij nog zonnegod aanbaden. De Mayakalender bestaat uit een stelsel van tijdrekeningen die gezamenlijk iedere dag vanaf het begin van de huidige kringloop (11 augustus 3114 v.Chr. in de gregoriaanse kalender) van een eenduidig kenmerk voorzien. In mijn versie van de Maya kalender rekenen we af naar de tijd waar mens en dier samen in harmonie weer kunnen samenleven.  Het schilderij bestaat uit twee losse delen van 50x50x4 cm. Indien u in een van de schilderijen geinteresseerd bent stuur mij dan een berichtje. 
 

€195,00

Oh my deer

Op het schilderij "Oh my deer" heb ik een vrouwetjes hert ook wel hinde genoemd samen met haar kalf geschilderd met een expressief abstract tintje. 

€85,00

Purple woman

Het schilderij "Paarse vrouw" staat voor een verandering in het leven. Een tijdje verloor ik mijn spiritualiteit en niet alleen in mijn donkerste jaren. Maar ook, in de jaren dat ik opgroeide tot de vrouw die ik nu ben. Het is handig dat de kleur paars staat voor spiritualiteit. Deze kleur is zeldzaam en mysterieus omdat hij verbonden is met het onbekende, bovennatuurlijke en goddelijke. Er was een moment in mijn leven dat zo donker was, dat het enige wat ik kon doen was schreeuwen en huilen om hulp en dit was het moment dat een paars licht voor mij verscheen, zo groot als een autoband. Deze dag vond ik mijn spiritualiteit terug en mijn geloof in engelen en de mysteries van de aarde. Het veranderde alles en het was het begin om mezelf in zijn heelheid te vinden.

€165,00

Rearing horses

Op het schilderij "Rearing horses" zijn twee steigerende paarden geschilderd, waarvan een zwart paard en een wit paard.  Een paard is verbonden met je eigen innerlijke vrijheid. De kleur van het paard is ook belangrijk, een wit paard betekent dat je een soort bewustzijn hebt dat spiritueel van aard is en dat je een nuchtere stijl hebt. Een zwart paard laat zien dat je energie hebt die op een positieve manier in je leven moet komen.

€85,00

Riding on a blue horse

Het schilderij "Rijdend op een blauw paard", de naam zegt het al, toont een vrouw die op een blauw paard rijdt. Voordat ik begon te schilderen, voelde ik de drang om een ​​vrouw te schilderen op een paard met de kleur blauw. De symboliek en betekenissen van het paard omvatten vastberadenheid, uithoudingsvermogen, moed, vrijheid, reizen, schoonheid, majesteit en geest.
Je hebt de kracht om alles en nog wat je kiest in je leven te veranderen. Als alternatief moet je begrijpen dat echte kracht de wijsheid is die je vindt in het herinneren van je reis. Bovendien zijn mededogen, zorgen, onderwijzen, liefhebben en delen van je gaven, talenten en capaciteiten de poorten naar macht. De kleur blauw staat volgens de Bijbel voor de hemelse liefde voor de waarheid. Blauw vertegenwoordigt zowel de lucht als de zee en wordt geassocieerd met open ruimtes, vrijheid, intuïtie, verbeeldingskracht, uitgestrektheid, inspiratie en gevoeligheid. Blauw staat ook voor betekenissen van diepte, vertrouwen, loyaliteit, oprechtheid, wijsheid, vertrouwen, stabiliteit, geloof, hemel en intelligentie. Waarom al deze informatie, het is vanwege het belang in de betekenis van het paard en blauw. Beiden staan ​​voor vrijheid en wijsheid, maar dat is niet het belangrijkste. Het zijn zowel krachten als symboliek die samen instorten. In deze tijd van mijn leven kreeg ik mijn nieuwe thuis, weg van mijn ex die mijn leven zuur en een echte hel maakte. Het was drie en een half jaar dat we samen waren, en hij maakte me bijna kapot. Ik had altijd een zwak en speciale liefde voor het paard, en hij keerde terug in mijn leven als geestdier, waardoor ik extra kracht, vertrouwen, schoonheid en liefde kreeg om door te gaan. De voorstelling in het blauw bracht me rust en hield de boze geesten op afstand. Zodat ik weer geloof en hoop zou vinden.

€145,00

Riding on clouds

Don't let the darkness pull you down again. Let's ride on clouds and chase our dreams. Your wings already exists. All you have to do is fly. - Lisa de Hoogh

€15,00

The Dominions

There is a group of angels called the Dominions and are the messagers of God's word. Making sure that the wishes of God are heard. Their apperiance with huge white wings spreading Gods will to the lower one. When you see a Dominion angel, you will know that magic has been done. - Lisa de Hoogh

€15,00

The Golden Path

Het schilderij "The Golden path" is vernoemd naar de spirituele betekenis van het gouden pad. Je zou het Gouden Pad kunnen vergelijken met het spirituele Panta Rhei. Alles stroomt, alles is constant in beweging. Het draait hier om de al heersende energie die door ons alle heen stroomt, die stroomt door alles wat leeft en energie is. De energie waaruit wij voortkomen waaruit wij bestaan, het mysterie van het universum die ons laat bestaan.  Het gouden pad De energie van het Gouden Pad is een universele energie waar alles van is vervuld en die door alles heen stroomt. Hoewel niemand echt weet of begrijpt wat deze energie precies is of waar ze vandaan komt, is het een feit dat ze bestaat.

€210,00

The King

Op het schilderij "the King" staat een leeuw geschilderd vanaf het vooraanzicht met paars en lila tinten. 

€85,00

The king and queen

Op het schilderij "The king and queen" zijn een leeuw en leeuwin samen geschilderd vanaf het zijaanzicht. 

€85,00

The King and Queen as one

Het schilderij "the King and Queen as one" bestaat uit twee losse delen. Beide hebben een paarse, lila kleurige achtergrond. Met dit schilderij wilde ik uitbeelden dat zij een krachtig paar zijn, met elk hun eigen taken maar toch zo gelijk als een. 

€185,00

The Queen

Op het schilderij "The Queen" is een leeuwin geschilderd met paars en lila tinten. 

€85,00

The Virtues

The second order of the choirs of the dominations are the virtues. They are the one who control the elements and being natures rescue. The sun, the stars an even the moon stands under their command. They are called "the Shining One's" creating miracles throug God's hand. They are brave and powerfull, with a Godlike attitude in all. - Lisa de Hoogh

€15,00

Three Times Zen with Enso (1)

Het schilderij "Three Times Zen with Enso" is gebaseerd op het Japanse symbool Enso.  In Zen is ensō (円相, "ronde vorm") een cirkel die met de hand is getekend in een of twee ongeremde penseelstreken om een ​​moment uit te drukken waarop de geest vrij is om het lichaam te laten creëren. De ensō symboliseert absolute verlichting, kracht, elegantie, het universum en mu (de leegte). Het wordt gekenmerkt door een minimalisme dat voortkomt uit de Japanse esthetiek. Het schilderij bestaat uit drie losse delen en zijn ook apart verkrijgbaar. Het mooiste is natuurlijk als u voor alle drie de schilderijen gaat om het geheel te vormen. 

€145,00

Three Times Zen with Enso (2)

Het schilderij "Three Times Zen with Enso" is gebaseerd op het Japanse symbool Enso.  In Zen is ensō (円相, "ronde vorm") een cirkel die met de hand is getekend in een of twee ongeremde penseelstreken om een ​​moment uit te drukken waarop de geest vrij is om het lichaam te laten creëren. De ensō symboliseert absolute verlichting, kracht, elegantie, het universum en mu (de leegte). Het wordt gekenmerkt door een minimalisme dat voortkomt uit de Japanse esthetiek. Het schilderij bestaat uit drie losse delen en zijn ook apart verkrijgbaar. Het mooiste is natuurlijk als u voor alle drie de schilderijen gaat om het geheel te vormen. 

€115,00

Three Times Zen with Enso (3)

Het schilderij "Three Times Zen with Enso" is gebaseerd op het Japanse symbool Enso.  In Zen is ensō (円相, "ronde vorm") een cirkel die met de hand is getekend in een of twee ongeremde penseelstreken om een ​​moment uit te drukken waarop de geest vrij is om het lichaam te laten creëren. De ensō symboliseert absolute verlichting, kracht, elegantie, het universum en mu (de leegte). Het wordt gekenmerkt door een minimalisme dat voortkomt uit de Japanse esthetiek. Het schilderij bestaat uit drie losse delen en zijn ook apart verkrijgbaar. Het mooiste is natuurlijk als u voor alle drie de schilderijen gaat om het geheel te vormen. 

€85,00

Walldeco in 50's style

Op het schilderij "Walldeco in 50's style" is een vrouw te zien zitten in haar woonkamer met het typisch 50's behang op de achtergrond. 

€115,00

War horse

Op het schilderij "War horse" heb ik mijn eigen versie van het oorlogspaard geschilderd geinspireerd door het boek van Michael Morpurgo met een expressief abstract tintje. Dit boek heb ik als klein meisje wel honderd keer gelezen. Elke keer als we met de klas naar de bibliotheek gingen koos ik het boek 'Oorlogspaard' uit. 

€96,00

Waterfall

Op het schilderij "Waterfall" is een prachtige waterval te zien met in de rechterhoek een duister personage. Dit schilderij is een comibantie van olie en acryl verf. 

€85,00

Winged Horse

Like it is been written in Joel 2:4, next to galop they do so far more. They have mighty wings and can fly to heaven. They are as bright in white like the Sailing Seven. By seeing one it means the beginning of a new age. Its time to step into your power, so hup on that stage. - Lisa de Hoogh

€15,00

Yellow Books

Het schilderij "Yellow Books" geeft een nieuw begonnen hoofdstuk aan en bestaat uit twee schilderijen van 50 x 40 cm. Een hoofdstuk vol met vreugde en enthousiasme. Geel zal optimise brengen, wijsheid en intellect. Het zal mijn wil ondersteunen, concentratie, logica en helpen met het geheugen. Geel vormt het element vuur, ego en jouw indentiteit. Geel is de kleur van ons derde chakra die onze zonnevlecht symboliseert.  Ook staat geel voor de geest en communicatie. In de tijd dat magie nog werd uitgevoerd, gebruikten men de kleur geel voor positivieve verandering aan te brengen. In de magie wereld staat de kleur tot op hedendaags nog altijd voor wijsheid, bescherming, leren, reizen, zelfvertrouwen, studie, communicatie en zo ook weer de geest. Het is ook de spirituele kleur van het Boeddhisme. Waar staat de kleur geel voor in de bijbel.  De beproeving van het geloof zal kostbaarder zijn dan goud en beproefd worden met vuur. Hier is de betekenis: geel wordt geassocieerd met vuur, dat op zijn beurt altijd geassocieerd is geweest met het zuiveringsproces. Een heel boek werk waar de kleur geel voor staat en zo is er nog veel meer die de kleur geel aan ons wil en kan vertellen. Maar dat is voor een andere keer.   

€120,00