the 7th Ray

the 7th Ray

70 x 50 cm, © 2022, verkocht
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek
Getoond op Expression

Het schilderij "the 7th Ray" is gebaseerd op de engelen van de zeven stralen. Net zoals het gewone licht uit zeven stralen bestaat van zodra het witte licht door een prisma wordt gejaagd, is het spirituele licht eveneens uit zeven stralen samengesteld. 

Het is niet bewust gekozen om de 7de straal als inspiratiebron voor mijn nieuwe schilderij te gebruiken. Dit gebeurde weer vanuit mijn onderbewustzijn en wist ik toendertijd niet waar de zevende straal voor stond. De 7de straal staat voor vrijheid, alchemie, rechtvaardigheid, barmhartigheid, transmutatie en vreugde. hiërarch van het Aquarius Tijdperk.

De 7de straal is de straal die de energie van de 6de straal vervangt en heeft te maken met het Watermantijdperk heersen via de planeet Uranus. Door de kracht van de spirituele vlam van de 7de straal kan de ziel zich van de lagere trillingen van het menselijke bewustzijn, verlangen en creaties bevrijden om zich weer vervolgens in het hart chakra te vestigen. Wat haar oorspronkelijke plaats is. Je leert hoe je de vibaraties van je lagere zelf door de hogere vibaraties je hogere zelf kan vervangen. Dit is de weg van de spirituele alchemie en transmutaie, vermeningvuldiging van je beste kwaliteiten/talenten en de ultieme bevrijding van de ziel. 

Dit is precies het moment waarop ik mij weer bevind in mijn spirituele ontdekkingstocht/reis. Ik heb contact gemaakt met mijn hogere zelf en we zijn weer een geworden. Ik durf nu eindelijk mijn kwaliteiten en talenten te herkennen en gebruiken. Zoals ik oracle kaarten durfde te leggen voor vrienden van mij en hun vragen van het leven te beantwoorden.