Ik ben begonnen met het schilderen van dieren in abstracte vorm. De schilderijen hebben iets kinderlijks in zich. En zouden daarom ook leuk staan in de kinderkamer of op bijvoorbeeld een kindercrèche, zal zeg ik het zelf.

uit 2021 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

African Lioness

2022

Het schilderij "African Lioness" neemt je mee naar de savanne waar de leeuwin op haar troon zit.  De leeuwin als spiritueel dier is er om ons te leren om onbelangrijke discussies te voorkomen. Ze begeleidt ons om de meest effectieve manier op ons pad te houden, in plaats van alleen maar tegen moeilijkheden, problemen en gevaar aan te lopen. Ze belichaamt creativiteit, verbeeldingskracht, originalitieit, visie, inspiratie en vindingrijkheid. Ook symboliseert ze vriuchtbaarheid, zwangerschap en geboorte.  De leeuwin symboliseert activering van creativiteit, intuitieve kracht en verbeeldingskracht met een constructieve, intelligente, moedige en activistische vrouwelijke energie. Het leert je vertrouwen door te geloven. Maar ze blijft ons waarschuwen; "als je gevaar ziet, wees dan niet bang om te BRULLEN!"  "She is fierce, strong and a true believer when it comes to intuition, she hunts in the tall grass with a clear vision. She is leader both part of a group, the lion his favorite troupe. With beauty and grace lying in the shadow, making her announcement with a deep growl." - Lisa de Hoogh

A kiss on your head

2022

We nemen een plekje hoger in met het schilderij "A kiss on your head". Met deze giraffen bekijken we het allemaal vanuit een ander perspectief. Dit is ook wat de giraf je als spirituele gids je wilt bijbrengen. Punten waar je eerst op vast liep zijn opeens vanuit deze nieuwe hoek helemaal geen obstakels meer, maar ligt de oplossing gelijk voor de hand.  De giraf helpt je eraan te herinneren om jezelf te accepteren zoals je bent, wees trots op hoe je eruitziet. Vergelijk jezelf niet met anderen en doe niet je best om op iemand anders te lijken. Dat is zonde van je energie, je bent prachtig zoals je bent. En houdt van die zelf!  De giraf helpt jouw om je leven een nieuwe richting in te gaan. Mediteer dagelijks, het kost een kwartier om je ziel te verbinden met de geesten daarbuiten. De giraf zal je daarbij helpen en gidsen. Omdat hij weet hoe belangrijk dit is om je ziel en geest te ontspannen.  Hij helpt je ook begrijpen dat je in het leven zowel ups als downs hebt. Met de giraf aan je zij blijf je optimistisch en weet je dat na regen altijd weer zonnenschijn komt. Wanneer je twijfelt, helpt de giraf je weer terug te leiden naar het positieve. 

Animal Spirit Guides

2022

Met het schilderij "Animal Spirit Guides" neem ik je mee de jungle in waar onze spirit animals (geestdieren) leven, ook wel krachtdieren genoemd. Maar wat is een krachtdier nou precies. Spirit animals (krachrtdieren of geestdieren) zijn een andere vorm van spirituele gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je. Andere zijn er voor een kortere periode en blijven net zo lang tot dat je hun lessen hebt geleerd en je ze niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens verschillend. "Welcome in the jungle of the spirit guides. Here do we live side by side. Where hearts may find rest and peace. In comfort and with ease. We are meant to be wild. To run free under the starlight, she said and smiled." - Lisa de Hoogh 

Cougar

2022

De bergleeuw, ook wel bekend als de poema, is de bewaker van wat je dierbaar is. Dit betekent dat ze jouw middelen of grenzen bewaakt. Ze leert ons onze persoonlijke kracht en visie te ontwikkelen. Ze begeleidt ons dat we onze eigen weg moeten vinden, om trouw te zijn aan ons eigen hart, onze eigen ontdekkingsreis, onze eigen 'ruimte' van identiteit ondanks de moeilijkheden onderweg. Of de tijd die je alleen moet besteden aan het ontwikkelen van innerlijke kracht en kracht om dit pad te omarmen. Deze overgangsrituelen naar ware vrijheid, dit is een sterk totemmedicijn.

Crocodile

2022

Op het schilderij "Crocodile" heb ik als inspiratie de krokodil gebruikt. Een dier dat zowel op land als in het waterleeft en daarmee ook de elementen aarde en water symbolisteert. Met een uiterlijk die vanaf haar bestaan onveranderd is gebleven.  Als spiritueel dier, staat ze voor kracht, efficientie, virtaliteit, wreedheid en geduld. Hun totemistische betekenis ligt meer in de diepere spirituele betekenis van het hemelse rijk. De krokodil geestdier geeft ons het signaal dat we kracht en agressie moeten tonen in onze dagelijkse activiteiten. Afgezien daarvan dient de krokodil ons eraan te herinneren dat we moed, geduld en eer moeten hebben in ons werk.  Ze staat voor de kennis van oude wijsheden, is die van bewustzijn en van het bovennatuurlijke.       

Forester Black Panther

2022

Met het schilderij "Forester Black Panther" neem ik je mee de jungle in waar de zwarte panter heerst. De zwarte panter spreekt tot onze ziel met de glinsterende energie van de maan; deze grote kat is de ultieme gedaanteverwisselaar en de meester van vermomming. De slanke zwarte jas van Panther verhult zijn ware identiteit in de schaduw. Pas als je in de buurt van een panter bent, valt hun illusie weg en wordt wie ze echt zichtbaar maken. De zwarte panter is een eenling. Deze Geest is er een van eenzame studie die vaak alleen loopt; dit is geen eenzaam leven, eerder een keuze die de zintuigen van de zwarte panter ontwikkelt, vooral voor paranormale gaven en magie. Omdat de zwarte panter maanbanden heeft, hebben ze de kracht van mystiek en de veiligheid van duisternis. Haar wijsheid en kennis zijn zo diep als de nacht zelf. Ze is gevoelig voor vibraties die anderen niet kunnen verwerken, en zeer in contact met haar sensuele, seksuele zelf. Wanneer de zwarte panter met je meeloopt, staat je liefdesleven op het punt een geheel nieuwe intensiteit te krijgen. De blik van een zwarte panter is intens. Je kunt zijn doordringende bewustzijn niet vermijden. Deze Spirit Animal stript alle façades weg en begrijpt anderen tot op celniveau. Het is een zeer krachtige gids die diep respect verdient.

Guided by elephant

2022

Op het schilderij "Guided by Elephant" baadt een vrouw in het water, welke symbool staat voor liefde, compassie, healing, ontvangen en mysteries van de ziel. De olifant als geestedier waakt over haar en brengt haar een speciale boodschap van de goddelijke geesten. Zegeningen en overvloed komen haar kant op.  Zijn aanwezigheid brengt succes in het leven en herrinert je eraan dat je het lot in eigen handen hebt. Je bent vrij om de dingen te doen die je hartje wenst en welke je hart begeert. Dit zal resulteren in een succesvol resultaat omdat jouw er niets van weerhoudt om je doelen te bereiken.  De olifant staat symbool voor eer, kracht, vasthoudenheid en stabiliteit. Verder symboliseert de olifant loyaliteit, zorgzaamheid en spiritualteit. De olifant is de hoeder van hogere herinneringen, hij helpt je oude herinneringen die lang vergeten weer te herinnernen. In je dromen leidt hij je naar je herinneringen van je vorige levens en zal je voorzien van wijsheden en kennis van het spirituele. De boodschap die de olifiant brengt is die van moed. Het is tijd om naar buiten te treden en je mening bekend te maken aan de wereld. Druk jezelf uit zonder grond en spreek je ideeën zo hard mogelijk uit. Wees zelfverzekerd in alles wat je doet. Laat los wat je vanbinnen altijd heeft tegengehouden om te zijn wie je bent en blijf sterk. Zo zul je uiteindelijk overwinnen.  De olifant is ook een geluksbrenger, hij brengt je overvloed en aantrekkingskracht van het goede in je leven. 

Hummingbird

2022

Het schilderij "Hummingbird" bestaat uit twee losse delen met op beide een kolibrie geschilderd in blauw azure kleuren.  De kolibrie brengt jouw een speciaal bericht, dit betekend dat je op het punt staat een boodschap van de geestenwereld te ontvangen. De kolibrie staat namelijk symbool voor de geestenwereld. De eigenschappen van de kolibrie zijn onder andere het vliegen in een klein gebied maar hebben ook het vermogen om te genezen. Dit betekend dat wanneer het verleden je lijkt in te halen, je altijd weer op kan staan en het verleden kunt loslaten. Met de kolibrie aan je zij ga je terug in de tijd om na te gaan wat de last is die het veroorzaakte.  Zo kan je een prachtige toekomst voor jezelf creëren en zal je geest vrij zijn. Hun geest is vrij. De mensen die de kolibrie als hun spirit animal hebben, zijn de mensen die altijd het beste zien in anderen. Ze geloven dat iedereen een goede en warme kant heeft. Houden van de natuur en voelen zich hiermee ook hecht verbonden.   "The hummingbird is the spirit of pure joy! She is the messenger of beauty and wonder, and she reminds us to taste the sweet nectar of life."

Leopard

2022

De luipaard als spiritueel dier, dan staat ze voor kracht, behendigheid, ongrijpbaarheid, waarneming, zelfredzaamheid, authenticiteit en zeldzame schoonheid. Deze intrigerende katten zijn belangrijke figuren in de mythologie en spirituele overtuigingen van vele culturen. Het luipaard inspireert ons om te geloven dat we veel meer aankunnen dan we aanvankelijk denken. Ze herinnert je eraan om je eigen unieke eigenschappen te eren, deze te zien en voor het goede te gebruiken Weet wie je bent en waar je voor staat. Al weet je nog niet helemaal wie je bent, met de luipaard aan je zij zal dit geheim zich aan je ontrafelen en keer je terug naar (h)erkenning van jezelf. 

Lion Family

2022

Met het schilderij "Lion Family" gaan we op reis naar de Afrikaanse Savanne waar de leeuw en zijn familie leeft. Als krachtdier en spiritueel dier is er veel over de leeuw te vertellen en terug te vinden in oud geschiedenis maar ook hedendaags wordt de leeuw als symbool voor kracht gebruikt.  Hij wordt zowel met de zon als met de maan in verband begracht, staat voor het licht als voor het donker en staat voor goed en kwaad. Zijn kracht wordt gezien als afpspiegeling van de warmte van de zon in het heetste van de strijd. Met dit dier als krachtdier of als jouw totemdier kan je dapper en overschrokken het leven tegemoet zien. Hij is de beschermer van fammilie maar ook voor jouw als individu.  De boodschap die de leeuw aan jouw zou willen meegeven is ontspan je lichaam en geest. Het is tijd om te ontstressen. Laat alle zorgen en angsten los want met zijn kracht en bescherming hoef jij je geen zorgen te maken. Wanneer ontspanning plaats vindt zal de leeuw je vele wijsheden kunnen vertellen.  In oude samenlevingen maar ook in religies is de leeuw een veel voorkomend dier, In het oude China was de leeuw symbool voor dapperheid.
In het Hindoeïsme is de leeuw de vierde incarnatie van de god Vishnoe. En er is nog veel meer over de leeuw terug te vinden in onze geschiedenis. 

My Lady Lioness

2022

Op het schilderij "My Lady Lioness" heb ik een leeuwin geschilderd in historische kledingdracht. Geheel voorzien van een chique parelketting, die de outfit compleet maakt.  De leeuwin is vaak verwant aan de Grote Moeder en bescherming. Ze is het ultieme symbool van vrouwelijke kracht. Bovendien ondersteunen de leeuwinnen elkaar tijdens de jacht, waardoor ze prooien kunnen neerschieten die sneller of sterker zijn dan zij. Ze zijn dus ook symbolen van de goddelijke zusterschap - vrouwen die vrouwen ondersteunen.

Tiger Growling

2022

De tijger op het schilderij "Tiger Growling" gromt  zijn tanden bloot en met zijn woeste blik maakt hij duidelijk dat je niet langer meer jezelf mag wegcijferen. Het is tijd om voor jezelf op te komen, jezelf te laten gelden en compleet van jezelf te houden. Geloof in jezelf, gromt de tijger, vertouw op je intuitie en zie jezelf. De tijger helpt je eraan herinneren dat je veel persoonlijke kracht in je hebt om volledige zelf liefde, vertrouwen en geloof in jezelf te stond te brengen.  Je hebt het in je en je bent het waard omdat leven te creeren waar je hart zo naar verlangt, volg mij en ik zal de weg voor je vrij maken. 

Tiger in Water

2022

Op het schilderij "Tiger in Water" loopt de tijger van het struikgewas het water in. Het water symboliseert healing en brengt je in de staat van ontvangen. Het helpt je te viberen op het hoogste niveau van liefde en licht. Dit heb je nodig want samen met deze tijger, is het tijd om in eenzaamheid door te brengen. Zo maak je ruimte en rust in lichaam en geest zodat verbinding met je innerlijke visies mogelijk worden en ben je in staat jezelf beter te leren kennen.  Dit is nodig op de geheimen van je eigen hart te ontrafelen en naar de oppervlakte te brengen, het geluk wat vrij zal komen zal je diep van binnen voelen. Vertrouw op je eigen intuitie, volg deze wanneer je in visualiseert dat je de heilige ruimte betreedt waar alles duidelijk zal worden. En welk pad je dient te volgen, die resoneert met jouw levensmissie hier op aarde.  De tijger staat ook symbool voor jouw levensenergie, in combinatie met het water, zal deze krachtig gaan stromen. Er breekt een nieuwe tijd aan is het wat de tijger als boodschap aan je brengt.   

Tiger Painting 1

2022

De tijger loopt je tegemoet op het schilder "Tiger Painting 1". De achtergond is voorzien van bruine kleuren die staan voor natuurlijke wijsheid en voeling voor de natuur en het goud staat symbool voor grote prestaties, welstand en een lang gelukkig leven.  De tijger zelf moedigt je aan om dit leven te behalen, je hebt alles wat nodig is om dit leven waar je van droomt te bereiken. Het is tijd om die dromen en doelen aan te pakken, dit kan rechts om of links om zijn, met de tijger aan je zij weet je sowieso dat je hierin zal slagen.  Een krachtig schilderij met een krachtige energie door de combinatie van kleuren en de tijger als krachtdier. 

Two Zebra's

2022

Het schilderij "Two Zebra's" bestaat uit twee losse delen. Met mijn nieuwste schilderijen blijven we nog even op de Afrikaanse savanne en is het nu de zebra waar ik een verbinding mee voelden.  De zebra als krachtdier is een van de meest invloedrijke van alle krachtdieren (totemdieren). In onze geschiedenis, de culturen en in verschillende mythische verhalen staat de zebra symbool voor visie, uniciteit en schittering.  De zebra herinnert je eraan om je pas te blijven volgen. Wees onafhankelijke in je levensbeslissingen, vrij en zonder invloed van derden. De zebra wil dat je dingen accepteert die jouw uniek maken en dat je accepteert dat je niet zo bent als de rest. Ze herinnert je eraan dat je anders zal verdwalen in jezelf als je probeert te zijn zoals de rest, dit past gewoon niet bij je. Kies jouw eigen unieke levenspad en werk je er doorheen. Als spirituele gids komt de Zebra in ons leven om ons te helpen een betekenis te geven aan verschillende levenservaringen, levenservaringen die jouw er destijds van heeft weerhouden anders te zijn dan de rest. En dus uiteindelijk uitliepen op een mislukkeling.  Wees dus uniek temidden van iedereen, wees de jij die zo bijzonder is, dat is wat de zebra je wilt vertellen. Een zebra is nooit door een mens weten te temmen, wees dus die vrijgevochten spirit die de zebra van zichzelf is. 

William Lionspeare

2022

Op het schilderij "William Lionspeare" heb ik een leeuw geschilderd in historische kledingdracht. Omdat deze kledingdracht stamt uit de tijd dat William Shakespeare leefde, breroemd toneelschrijver, dichter en acteur was.  Shakespeare wordt gezien als de grootste schrijver die Engeland ooit heeft voortgebracht, niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn werken, maar ook vanwege zijn enorme invloed op de Engelse taal, waarin nog steeds honderden woorden, uitdrukkingen en citaten aan hem zijn toe te schrijven.  De leeuw als geestdier wordt over het algemeen geassocieerd met een representatie van persoonlijke kracht. Als de leeuw je machtig lijkt, kan zijn aanwezigheid als een spirituele gids worden geïnterpreteerd als een positieve weergave van je zelfvertrouwen of persoonlijke kracht. Als zodanig wijzen leeuwen op eigenschappen als kracht, moed en assertiviteit. Leeuwen zijn ook dieren die andere dieren in de natuur domineren. Onthoud als voorbeeld de uitdrukking "de leeuw, koning van de jungle". Wanneer een leeuw verschijnt als je krachtdier, kan dit een weerspiegeling zijn van je vermogen om anderen te leiden of de neiging om te domineren in relaties of op het werk. Samen een krachtige combinatie van leiderschap, dominatie in hun vakgebied, moed, kracht en assertiviteit. 

A lions love

2021

Op het schilderij "A lions love" heb ik geprobeerd de liefde vast te leggen tussen leeuw en leeuwin op een zwart grijze achtergrond. 

Baby deer

2021

Op het schilderij "Baby Deer" is een baby hertje geschilderd ook wel een kalfje genoemd met een expressief abstract tintje. 

Baby foxes

2021

Op het schilderij "Baby foxes" zijn twee kleine vosjes geschilderd vanaf het zijaanzicht. 

Be a Butterfly

2021

Op het schilderij "Be a Butterfly" heb ik een vlinder geschilderd die zich te goed doet aan de nectar van de bloemen. Vlinders staan spiritueel symbool voor macht, transformatie en verandering. Dat is niet alleen waar de vlinder symbool voor staat, er zijn nog vele andere kwaliteiten die in het leven toegepast kunnen worden. Zoals creativiteit, vrijheid, liefde en harmonie. Vlinder zijn een spirituele voorstelling van macht Ze zijn niet alleen synoniem voor verandering en transformatie, maar ook voor vele andere kwaliteiten in het leven. Ze staan voor creativiteit, vrijheid, liefde en harmonie. Voeg deze krachten toe in je dagelijks leven om je gloednieuwe transformatie naar de nieuwe jij te beginnen.   Naast de vlinder zijn er ook nog wat andere dieren verstopt in de vleugel van de vlinder, welke dit zijn mag u zelf ontdekken.  Dit schilderij heeft verder nog een ander leuk verhaal, voordat ik aan het schilderij begon wist ik niet wat ik wilde maken of waar het naar toe zou leiden. Ik ben vier keer overnieuw begonnen omdat er elke keer een vlinder tevoorschijn kwam en ik wilde dacht ik geen vlinder schilderen. Bij de laatste keer gaf ik het op, het canvas wou perse een vlinder opzich geschilderd hebben dus ik heb het canvas uiteindelijk laten kiezen. 

Buckskin Horse

2021

Op het schilderij "Buckskin horse" is een paard te zien in de kleur valk. Het is een beetje afgeleid van de Disney film 'Spirit'. Dit is de kleur van een paard die ik in de toekomst zelf zou willen hebben. Het schilderij is mijn eigen schilderij gemaakt met olie verf. 

Deer male

2021

Op het schilderij "Deer male" is een mannelijke hert geschilderd met een expressief abstract tintje. 

Fire Fox

2021

Op het schilderij "Fire Fox" heb ik een moeder vos met haar cub geschilderd. Het doet me een beetj denken aan de muurschilderingen uit Egypte. Het heeft er iets weg van. Moeder en cub worden omgeven door een vlamme zee, vuur staat symbool voor geestdricht en hartstocht. Daar de vos ook symbool staat voor creatitiviteit en passie, welke zo mooi samenvallen.  Bij het schilderij van "Fire Fox" waren het de kleuren rood en geel die maar naar voren bleven komen.  En moest en zou ik een vos met haar jong schilderen. Je zou het bijna schreeuwen kunnen noemen. Het beeld was zo compleet in mijn hoofd. En het resultaat mag er zeker wezen. 

Fox

2021

Op het schilderij "Fox" heb ik een vos geschilderd met een expressief abstract tintje. 

Foxes in Love

2021

Op het schilderij "Fox in Love" zijn twee vosjes te zien die met elkaar knuffelen en verliefd zijn op elkaar. 

Foxes on the waterfront

2021

Op het schilderij "Foxes on the waterfront" zijn twee vossen geschilderd. Een van de vosjes kijkt naar zijn weerspiegeling in het water. Het andere vosje kijkt naar wat de ander aan het doen is. 

Fox on a Rock

2021

Op het schilderij "Fox on a Rock" zit een vos op een rots met een abstracten expressieve tint. 

Foxy with butterfly

2021

Op het schilderij "Foxy with butterfly" is een vos te zien met een vlinder op haar neus. Ik had zomaar opeens vandaag weer iets met vossen. Misschien omdat de vos symbool staat voor leren naar andere mensen te kijken. Niet naar wat zeggen maar hoe ze doen. Een signaal voor mij dat ik meer naar me intuitie moet luisteren.  De prachtige vlinder staat als symbool voor transformatie. Het is voor mij ook tijd voor transformatie. Ik moet los komen van de mijn ego, meer naar mijn hart en intuitie luisteren. Het is tijd om de vos en vlinder samen te voegen als een. 

Green Lion Fever

2021

De leeuw en leeuwin op het schilderij "Green Lion Fever" heb ik nageschilderd van een zwart wit foto die ik tegenkwam op pinterest. Het krachtige liefdespaar heeft mij altijd al geïntrigeerd, de manier waarop zij hun liefde tonen aan de buitenwereld is al kunst van zichzelf. Voor de achtergrond koos ik net als de foto de kleuren zwart en wit met een, ik noem het maar vleugje, petrol. De leeuw en leeuwin zelf heb ik met groen/gele tinten geschilderd. Zo komt de kracht die zij uitstralen meer naar voren als wanneer ik gekozen had om hen ook in het zwart wit te schilderen. 

Jaguar

2021

Op het schilderij "Jaguar" lijjkt het alsof de jaguar uit het schilderij komt lopen. 

Lioness

2021

Op het schilderij "Lioness" is het hoofd van een leeuwin geschilderd op een zwarte achtergrond. 

Lioness and cub

2021

Op het schilderij "Lioness and cub" is een leeuwin met haar welp geschilderd op een zwarte achtergrond. 

Lionesses

2021

Op het schilderij "Lionesses" zijn twee leeuwinen geschilderd vanaf het zijaanzicht met een expressief abstract tintje. 

Lioness in black and white

2021

Op het schilderij "Lioness in black and white" heb ik een leeuwin geschilderd in het zwart wit vanaf het vooraanzicht. 

Lioness side front

2021

Op het schilderij "Lioness side front" heb ik een leeuwin vanaf het zijaanzicht geschilderd. Ze lijkt een beetje op Sarabi van de Leeuwenkoning. 

Lion in black and white

2021

Op het schilderij "Lion in black and white" heb ik een leeuw in het zwart wit geschilderd vanaf het vooraanzicht. 

Oh my deer

2021

Op het schilderij "Oh my deer" heb ik een vrouwetjes hert ook wel hinde genoemd samen met haar kalf geschilderd met een expressief abstract tintje. 

Panther in black and white

2021

Op het schilderij "Panther in black and white" heb ik een panter geschilderd in het zwart wit vanaf het vooraanzicht. 

Rearing horses

2021

Op het schilderij "Rearing horses" zijn twee steigerende paarden geschilderd, waarvan een zwart paard en een wit paard.  Een paard is verbonden met je eigen innerlijke vrijheid. De kleur van het paard is ook belangrijk, een wit paard betekent dat je een soort bewustzijn hebt dat spiritueel van aard is en dat je een nuchtere stijl hebt. Een zwart paard laat zien dat je energie hebt die op een positieve manier in je leven moet komen.

The King

2021

Op het schilderij "the King" staat een leeuw geschilderd vanaf het vooraanzicht met paars en lila tinten. 

The king and queen

2021

Op het schilderij "The king and queen" zijn een leeuw en leeuwin samen geschilderd vanaf het zijaanzicht. 

The King and Queen as one

2021

Het schilderij "the King and Queen as one" bestaat uit twee losse delen. Beide hebben een paarse, lila kleurige achtergrond. Met dit schilderij wilde ik uitbeelden dat zij een krachtig paar zijn, met elk hun eigen taken maar toch zo gelijk als een. 

The Queen

2021

Op het schilderij "The Queen" is een leeuwin geschilderd met paars en lila tinten. 

War horse

2021

Op het schilderij "War horse" heb ik mijn eigen versie van het oorlogspaard geschilderd geinspireerd door het boek van Michael Morpurgo met een expressief abstract tintje. Dit boek heb ik als klein meisje wel honderd keer gelezen. Elke keer als we met de klas naar de bibliotheek gingen koos ik het boek 'Oorlogspaard' uit. 

Waterfall

2021

Op het schilderij "Waterfall" is een prachtige waterval te zien met in de rechterhoek een duister personage. Dit schilderij is een comibantie van olie en acryl verf.